4 Eylül 2007 Salı

BBG yeni yepyeni formatı ile izleyenleri ile buluştu...

BBG yeni yepyeni formatı ile izleyenleri ile buluştu...

BBG dünyadaki her şey gibi bir değişim içerisinde, birinci dönemİ tam 6 yıl önce yapılan BBG DE DEĞİŞTİ.

Artık yarışmacılar bir evin içerisinde kapalı yaşamayacaklar.

Tabiî ki bir evde yaşayacaklar ancak yarışma artık çok daha interaktif olacak.

Nasıl mı? ilk hafta yarışmacılara birbirlerini daha yakından tanımaları için süre verildi ama her şey ondan sonra başlıyor... onları çok yoğun bir eğitim programı bekliyor bir yandan taksi ile taksicilik yaparak hayatlarını kazanacaklar bir yandan her biri alanlarında uzman eğitmen kadroları ile hayata dair her alanda eğitim alacaklar, beslenme, sağlıklı yaşam, kariyer planlamasından, ingilizce,ekonomi,bilgisayar kullanımına kadar yoğun eğitim programı onları bekliyor olacak.

Belgeseller izleyecekler..yani boş zamanları oldukça az olacak.

BBG evini kariyerleri ile örnek olmuş alanlarında önemli isimler ziyaret edecek.

Yarışmacılar zaman zaman aileleri ile görüşebilecekler.. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alacaklar, bir çok projeye destek olacaklar, her türlü sosyal sorumluluk faaliyetlerinin içinde yer alacaklar.

BBG evinde kitap okumak mecburi, artık yarışmacılar düzenli olarak kitap da okumyacalar.

BBG'de kadın ve erkek yarışmacıların uyku ve banyo alanları ayrıldı… Artık erker yarışmacıların ayrı bir evi var, mutfak, salon , bahçe gibi yaşam alanları tabiiki ortak; bir yandan evin içinde yine katı kurallar var, her biri toplum kurallarına uygun yaşamak zorundalar.

Sigara içmek evin içinde ve kapalı mekanlarda kesinlikle yasak.

BBG yarışmacıların günlük kişisel bakımları mecburi.

Yani özetle yeni yepyeni BBG 'de yarışmacılar eğitim,davranış ve gelişim konularında hayatlarına dair çok önemli konularda kendilerini geliştirme şansını yakalayacaklar. Bir yandan yarışırken bir yandan da hayatları boyunca her zaman kullanabilecekleri bilgi ile donanmış olacaklar.

BBG ARTIK ÇOK FARKLI
Biz halkımıza çok güveniyoruz ve kaliteli işlerin her zaman beyeni kazanacağına inanıyoruz yeni formatı ve farklı içeriği ile BBG'yi izlerken şaşıracaksınız.

eXTReMe Tracker

BBG - Biri Bizi Gözetliyor - Biri Bizi Gözetliyor - Fıkra - Fıkralar - Bıçak Sırtı - Dağlar Delisi